Sony xperia z2 + dodatki za 1500zł



 
Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Internet w telefonie nie działa
13-05-2011, 20:47 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-06-2011 16:22 przez son1c.)
Post: #1
Internet w telefonie nie działa
Dlaczego nie działa mi net?Jak chcę wejść na jakąś stronę to jest napisane:
Strona internetowa jest niedostępna
Nie działa mi nic co jest związane z netem.Mam ustawiane używaj sieci 2g, ale jak zmienię to nie ma różnicy.Moim operatorem jest Heyah.
















13-05-2011, 23:06
Post: #2
RE: Internet w telefonie
musisz ustawic profil internetowy zgodny z operatorem
Komunikacja-> Sieci telefoni komorkowej -> uzyj danych pakietowych
Komunikacja-> Sieci telefoni komorkowej -> nazwy punktow dostepu -> opcje -> nowy APN - i ustalasz według sieciBig Grin
14-05-2011, 16:19
Post: #3
RE: Internet w telefonie
Ok, ale nie wiem co zrobić w Komunikacja-> Sieci telefoni komorkowej -> nazwy punktow dostepu -> opcje -> nowy APN
bo się na tym nie znam.
14-05-2011, 16:30
Post: #4
RE: Internet w telefonie
Goście nie widzą linków, proszę ZAREJESTRUJ SIĘ lub ZALOGUJ SIĘ.
tutaj masz konfiguracje punktow APN Heyah
25-05-2011, 14:26
Post: #5
RE: Internet w telefonie
(13-05-2011 23:06)malin350 napisał(a): Goście nie widzą linków, proszę ZAREJESTRUJ SIĘ lub ZALOGUJ SIĘ.Treść niedostępna dla gości!
Jeśli chcesz odblokować treść/link to ZAREJESTRUJ SIĘ za darmo lub ZALOGUJ SIĘ!
Witam. Mam pytanie - gdy wyłącze dane pakietowe to nie będzie mnie łączyło w ógole z siecią ? Bo mi w sumie zależy, aby mieć dostęp do sieci tylko poprzez WIFI. Nie chcę łaczyć się jako usługa operatora płacąc, stąd moje pytania. Pozdrawiam.
25-05-2011, 15:03
Post: #6
RE: Internet w telefonie
jak wylaczysz dane pakietowe to nie bd cie laczylo z internetem z sieci Big Grin czyli zostanie opcja tylko z WIFIBig Grin
25-05-2011, 19:04
Post: #7
RE: Internet w telefonie
Oo dzięki za informację Smile. Teraz nie muszę się martwić, że jedno przypadkowe kliknięcie i kaska leci..
25-05-2011, 20:39
Post: #8
RE: Internet w telefonie
no juz nie musiszBig Grin tylko mi wyskakuje w powiadomieniach ze mam wylaczone dane trasferowe Big Grin troche wkurzajaceBig Grin




Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości